FAQ

 

Meest gestelde vragen:

RIMPELS en VOUWEN ?

Deze zijn te corrigeren door de folie warm te blazen ( 3 – 5 seconden) zodat men makkelijk de folie weer opnieuw kan beplakken. Wees voorzichtig na het gebruik van de föhn,indian dreaming free pokiesde folie kan hierdoor zeer warm aanvoelen. Trek niet te hard aan de folie waardoor het uit model wordt getrokken.

Luchtbellen ?

Probeer de luchtbellen naar de dichtstbijzijnde kant te drukken zodat de lucht kan ontsnappen. Gebruik de plastic kaart om meer druk uit te oefenen. Ander mogelijkheid is om de luchtbel lek te prikken met een speld. Wees voorzichtig dat de folie niet gaat scheuren tijdens het strak trekken.

Hoe verwijder ik mijn folie ?

Het is belangrijk om te weten dat zodra de folie is verwijderd deze niet meer te gebruiken is. Om de folie te verwijderen verwarmt u eerst de folie. Begin bij de hoeken en trek vervolgens de folie van het clubhoofd. Doordat u de folie blijft verwarmen wordt het gemakkelijker om de folie te verwijderen.

Brengt de lijm schade aan mijn clubhoofd?

De lijm die wordt gebruikt brengt geen schade aan uw clubhoofd. De lijm is niet permanent en kan altijd verwijderd worden. Let op: heeft uw clubhoofd losse of afgebladderde verf dan kan het voorkomen dat de lijm deze verf wel verwijderd.

Beschermd de Bigwigz folie mijn clubhoofd tegen deuken en krassen?

De folie bestaat uit een dun vinyl laagje waardoor bescherming tegen deuken en krassen niet volledig gegarandeerd kan worden. Mocht er deuken of krassen zich voordoen dan zal dit duidelijk te zien zijn op de folie. De folie zal enigszins de schade beperken tegen krassen en deuken op uw clubhoofd.

Duur van Bigwigz folie op het clubhoofd?

De folie is niet permanent. De lijm is sterk genoeg zodat de folie seizoenen lang blijft zitten. De duur van de folie is afhankelijk van de juiste toepassing en het juiste onderhoud. Als de folie niet correct wordt toegepast dan merkt u dat zodra de randen zich los laten. Big Wigz garandeert geen bepaalde tijd.

Brengt water schade aan de folie?

Voeg geen water toe aan de klevende kant van de folie. Dit zal de lijm beschadigen waardoor de kleef functie verloren gaat. Regen heeft geen invloed op de toegepaste folie.